Član
/delete
Poslednja izmena:
Megane 2 1.4 16v termostat nov ali juce krenem kuci sa posla uaplim auto normalno radi sve ali ne dize temperaturu motora primjetio sam da odmah upali ventilator hladnjaka vrti al auto ne dize temperaturu.Kad ugasim auto iskljucim kontakt ventilator i dalje vrti nekih 2-3 min .. Sta mi je ciniti
kod mene prijatelj na audiju a6 2004 stavio 19ke s vecim promjerom gume,isti problem kao kod tebe,otisao na servis,reklimu 235/35,kupio namontirao,lampice se pogasileGolf 4 , stavio felge 18" sve isti et , gume 225 40. Nakon stavljanja upalila se lampica abs-a i esp-a. Da li je moguce da je bas riknuo neki senzor abs-a sad ili da je nesto do felgi ?
passat 5+ lupa u voznji,lupa u leri,lupa u gasenju,lupa pri niskim obrtajima,lupa u brzini kad pustis gas da ide na stangasu.majstor tece zamajac.uredu,nemam vremena,kaze mozes zamjenit kasnije.i tako cekajuci dodose ove kise,pa sunce,pa kise....iii za nevjerovat kad je kisa(pokvasi se auto)nista zivo se necuje,nema kako ga nisam testirao,nista,samo cakti(fino radi).jel ugrije dan-dva sunce,opet prolupa,jel neko imao slicnu stvar,il cuo za slicno.,sta bi moglo biti u pitanju?
Nekad se čuje kad stignem,pretezno kad nestisnem,al ako je zamajac kakve veze ima kad se auto skvasi,dase ništa ne čuje apsolutno,samo pređe.ako je zamajac unutra,zasticen od vodeZamajac bi trebao prestati kad pritisnes kvacilo.