Član
duleprof je napisao(la):Sto se mene tice ja bih najradije da uzmu Audi S2 i malo gasa na 1.1 bar i :123:
Ali to auto tesko naci i poskupo
Za to već treba novca, zato nisam spominjao. S2 ili RS2 jedno od najboljih vozila za 402 ikada.

duleprof je napisao(la):Sto se mene tice ja bih najradije da uzmu Audi S2 i malo gasa na 1.1 bar i :123:
BaXRS4 je napisao(la):duleprof je napisao(la):Sto se mene tice ja bih najradije da uzmu Audi S2 i malo gasa na 1.1 bar i :123:
Za to već treba novca, zato nisam spominjao. S2 ili RS2 jedno od najboljih vozila za 402 ikada.
duleprof je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):duleprof je napisao(la):Sto se mene tice ja bih najradije da uzmu Audi S2 i malo gasa na 1.1 bar i :123:
Ovaj tvoj predlog s 1.8t nije los i mk1(mogao bi se i auto i motor nabaviti po razumnoj cijeni) .
Danas naletim na ovaj oglas, pazi cijene auta ,stanja i motora(mislim za dijelove posto je godina prekoracena za uvoz) http://autopijaca.ba/index.php?vozilo=2&page=0&view=65806
BaXRS4 je napisao(la):Dule, 1.8 Turbo Audijev motor ubaciti u golfa MK1 ili MK2. Motor extremno dobar za tuning.
MTR je napisao(la):Uzmes passata karavana 2 ko onaj svabo od prije 3-4 godine ugurajte mu stari 2,3E petak od audija , slozite mu turbo i eto 400-500 konja hahahahah , atrakcija za male pare a pere sve zivo , potrazi po netu ja mislim da jos ima taj snimak na 402 , umjesto ljevog fara viri konusni filter od KN-a
haso je napisao(la):MTR je napisao(la):Uzmes passata karavana 2 ko onaj svabo od prije 3-4 godine ugurajte mu stari 2,3E petak od audija , slozite mu turbo i eto 400-500 konja hahahahah , atrakcija za male pare a pere sve zivo , potrazi po netu ja mislim da jos ima taj snimak na 402 , umjesto ljevog fara viri konusni filter od KN-a
skupo bi to izaslo skroz, mislim da bi najjeftinije i najbolje ulozeno dobijeno bilo corsa A sa 2.0 16v i nitro i naravno sve to ustimati kako treba (a dule rece da momci imaju servis tako da ce to oni ustimati) i oguliti auto skroz i imas auto od garant 13 sec
a to uzmi audija stavi mu turbo ili s2 rs2 skupo to...ali ako imaju uslove to je naravno bolje i veca je atrakcija![]()