Član
Deyo je napisao(la):Je l' ovo onaj lancer što se prodavao za ~ 32k KM ?
Nije nije deyo , ovaj je plachen oko 100k KM i mislim da se sad prodaje za 80ak :icon_biggrin:
Deyo je napisao(la):Je l' ovo onaj lancer što se prodavao za ~ 32k KM ?
bilo je extra.....ali bgm meni je pravo čudno da ti ne zauze nijedno mjesto....onde si bio među jaćim....Ervix_focus je napisao(la):Evo ja sad doso iz rajvose i bio sam 2 u prvoj klasi:icon_biggrin:
Super Bilo:lol::lol::lol:
BAHRO_BAKY je napisao(la):bilo je extra.....ali bgm meni je pravo čudno da ti ne zauze nijedno mjesto....onde si bio među jaćim....Ervix_focus je napisao(la):Evo ja sad doso iz rajvose i bio sam 2 u prvoj klasi:icon_biggrin:
sorry...neviđoh odma....izvinjavam se....Iceman je napisao(la):BAHRO_BAKY je napisao(la):bilo je extra.....ali bgm meni je pravo čudno da ti ne zauze nijedno mjesto....onde si bio među jaćim....Ervix_focus je napisao(la):Evo ja sad doso iz rajvose i bio sam 2 u prvoj klasi:icon_biggrin:
pa vidis da je drugi bio u svojoj klasi fino je napisao
IGY je napisao(la):u sustini nije bilo lose
okiti se ja trecim mjestom ispred kileta i andreja koji su dijelili drugo, no konacno zasluzeno mjesto neeksa,
clio je dosao do izrazaja
Ervix_focus je napisao(la):Evo ja sad doso iz rajvose i bio sam 2 u prvoj klasi:icon_biggrin:
.nOKe je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):Evo ja sad doso iz rajvose i bio sam 2 u prvoj klasi:icon_biggrin:
sho se ne javi za onaj nosac ?
btw : dobar focus
Deyo je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):Evo ja sad doso iz rajvose i bio sam 2 u prvoj klasi:icon_biggrin:
Vidjeli smo Faya i ja večeras Focusa, tamo kod super bloka, super izgleda sad uživo
bulex je napisao(la):edoze je napisao(la):ma slabo,bekir pogotovo
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mAGxalXee54&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mAGxalXee54&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
deracina
Schumi je napisao(la):Bitno da je raja zadovoljna Baš sam večeras bio sa vlasnikom ovog što mu mravi saginju glave Hoće li Gale uraditi limariju na Golfu zna li ko,sramota više da se onako šaren voza a dobre felge nabacio
nekontam al valjda ti znas na sta si mislio :icon_confused::lol:IGY je napisao(la):u sustini nije bilo lose
okiti se ja trecim mjestom ispred kileta i andreja koji su dijelili drugo, no konacno zasluzeno mjesto neeksa,
clio je dosao do izrazaja