emir_89 Član 30.03.2009 #20 eto i mene u nedjelju. taman da se malo odmorim od ispita. u subotu mi posljednji-najtezi heheh valjda cu naci kakvog prevoza do tamo. ako nista, bice bus :icon_biggrin: se vidimo...
eto i mene u nedjelju. taman da se malo odmorim od ispita. u subotu mi posljednji-najtezi heheh valjda cu naci kakvog prevoza do tamo. ako nista, bice bus :icon_biggrin: se vidimo...
eddo Član 30.03.2009 #22 ajde boga ti, da te nisam nagovorio preko msn-a nebi ti bilo na kraj pameti da dodjes :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted: ....
ajde boga ti, da te nisam nagovorio preko msn-a nebi ti bilo na kraj pameti da dodjes :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted: ....
muha Početnik 01.04.2009 #30 iskusni sudacki team koji je proslu sezonu doveo do savrsentsva kad je u pitanju Style judging ove godine su odbacili bicikla i ozbiljno se razmisljaju o kupnji skutera :123:
iskusni sudacki team koji je proslu sezonu doveo do savrsentsva kad je u pitanju Style judging ove godine su odbacili bicikla i ozbiljno se razmisljaju o kupnji skutera :123: