Malo
Nego jesi li odlucio sta ces kupiti?
Hahaha sto ? Hoces reci onda nista nisi naucio xd. A ne znam druze primoran sam na njeg zbog raznih faktora. Uostalom pored plate 500-600 KM sta drugo mozes odrzavati da svaki dan vozis ??ma reci da se salis ?
Uzmj fiat stila bolje je autoValja mi uzet cetvorce. Nije mi nimalo drago dati 6.500 za isti. Jebo ga caca precjenjenaaa
Na prvi pogled mi se cini da je pozadi tijesan kao i cetvorka ??Uzmj fiat stila bolje je auto
Ja bi radije C klasu
Hahaha sto ? Hoces reci onda nista nisi naucio xd. A ne znam druze primoran sam na njeg zbog raznih faktora. Uostalom pored plate 500-600 KM sta drugo mozes odrzavati da svaki dan vozis ??
uzeo bih novijeg benzinca sa manjim citaj srednjim motorom,jednostavnim,da je udobniji,i da mi ostane taman za plin...ovako svakog dizela kad kupis,pogotovo vw racunaj da mu je dusa izvadjena i onda ces se naci u sred nekih servisa i popravaka koje naravno s tom platom neces moci pokriti...razmisli dobro o tome...pozHahaha sto ? Hoces reci onda nista nisi naucio xd. A ne znam druze primoran sam na njeg zbog raznih faktora. Uostalom pored plate 500-600 KM sta drugo mozes odrzavati da svaki dan vozis ??
Nek naspe uljaGazda mi vozi BMW 520d GT, opet ima specificno dizelsko cekicanje...
Tako isto kad ga ti budes prodavao bit ce na cijeni u odnosu na neke markeValja mi uzet cetvorce. Nije mi nimalo drago dati 6.500 za isti. Jebo ga caca precjenjenaaa