Član
Naravno da je tako,mada kad vozis 200 duze vremena i slusas benzinca dosadi ta melodija,sa dizelom se motor skoro i ne cuje na 200,bar kod mene,posto ide ispod 4000 o.Mada ovisi dosta i od auta,nije isto u Mercedesu i yugi
PECAT na ovoPa dere se neki krs sto ide na 5000 obrtaja 200 km/h .Uostalom ne bi da se raspravljam sa covjek kome je tdi 74 kw raketa haha...
Molit ću fino lijepo da se Yugo ne vrijeđa . HvaalaNaravno da je tako,mada kad vozis 200 duze vremena i slusas benzinca dosadi ta melodija,sa dizelom se motor skoro i ne cuje na 200,bar kod mene,posto ide ispod 4000 o.Mada ovisi dosta i od auta,nije isto u Mercedesu i yugi
No hard feelings bajo moj hahahMolit ću fino lijepo da se Yugo ne vrijeđa . Hvaala
Gazda mi vozi BMW 520d GT, opet ima specificno dizelsko cekicanje...boga mi ovi novi dizeli se ne cuju nikako. drug kupio golf 7 2.0, kad radi ne znas jel benzin il dizel
Za tvog fijata leti!Pa dere se neki krs sto ide na 5000 obrtaja 200 km/h .Uostalom ne bi da se raspravljam sa covjekom kome je tdi 74 kw raketa haha...