uco_opc Član 27.08.2013 #47 Extra nema sta ....da se i ovako nesto pogleda Eto i Bulicicu konkurencije :icon_eek:
Tarik_Kadic Član 27.08.2013 #49 Hvala na komentarima! Velika hvala svima na komentarima! dodze mi ko energija! :123:
enesss Legend 28.08.2013 #50 ne mogu ni zamisliti sta ce ovo na cesti raditi svaka cast po ne znam koji put,samo radi kao do sad .... vrhunski posao !
ne mogu ni zamisliti sta ce ovo na cesti raditi svaka cast po ne znam koji put,samo radi kao do sad .... vrhunski posao !
rinaldo Član 29.08.2013 #51 Bez veze , toliko truda a na kraju opet voziš audia :lol: Šalim seee , svaka čast , jako ozbiljan projekat , sretno u daljim radovima
Bez veze , toliko truda a na kraju opet voziš audia :lol: Šalim seee , svaka čast , jako ozbiljan projekat , sretno u daljim radovima
buki_pit Član 30.08.2013 #53 Ne moze Bošnjo bez drva u autu ekstra radovi i uvijek se obradujem kadda nesta novo objavis samo tako nastavi i sretno
Ne moze Bošnjo bez drva u autu ekstra radovi i uvijek se obradujem kadda nesta novo objavis samo tako nastavi i sretno