Član
Ma hoću reći, nije mi jasno je li moramo baš svršit na ove videe od Audija ili je nešto drugo u pitanju :icon_confused:
Izvinjavam se na zezanciji ..... :icon_smile:
Sve što ti znam je ovo da je pokretljiviji od TT RS-a što i kako ni sam ne znam niti shvaćam, napisano mi je ovako, osjeća se mnogo lakšim radi omjera kila, a setup turba nešto drugačiji nego na TT RS, zbog toga je Audi morao objaviti i ovo CONFIRMED:VR6Boki je napisao(la):Ovo je do 96 km/h, ne 100 :icon_biggrin: Al nema sumnje da je brz, 12.1 na 402 metra, vidio sam i neke 12.0 da voze, to je impresivno do bola.
I ne kontam, manje pokretljiv od TT RS-a?? Sta to znaci, pa ima preko 100 kg vise, sumnjam da je pokretljiviji.
Porschefan je napisao(la):Ma hoću reći, nije mi jasno je li moramo baš svršit na ove videe od Audija ili je nešto drugo u pitanju :icon_confused:
MTR je napisao(la):steta sto nije s dvoja vrata :icon_cry:
Lija je napisao(la):lici na regal u mene,malo vuce..ali motorizacija je do jaja,nema se tu sta reci
BaXRS4 je napisao(la):MTR je napisao(la):steta sto nije s dvoja vrata :icon_cry:
E tu se slažemo
MTR je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):MTR je napisao(la):steta sto nije s dvoja vrata :icon_cry:
E tu se slažemo
stari RS ( 225 KS ) mi je bio ko bombona , i ocekivao sam da ce i ovaj da bude na toj nekoj bazi , malo ususno sa medjedom ispod haube . al haj ga znaj kakva je politika unutar kuce , mozda bi zasmetao TT-u nedaj boze
VR6Boki je napisao(la):Clio plese tako jer je podesen tako da bude zabavan za voznju, a ne jer je kratak :icon_biggrin: Spusti mu zadnji kraj malo vise od prednjeg il promjeni nagib prednjih tockova i nece tako bacati zadnji kraj. I moj Saxo tako, hoce me okrenuti ako samo pomislim na kocnicu u krivini. Al u bas ostrim krivinama, to mu pomaze da bas lijepo skrene. Samo smotas i pustis gas i on se okrene koliko treba, nema klizanja njuske. A mislim da je ovo samo izgovor za RS3, i nadam se da 3-vratnu verziju cuvaju za novi RS3 sa istim motorom. To sto je SB duzi 10-ak cm i tezi 50-ak kg, mislim da i nije tako presudno.
Lija je napisao(la):sta to je moj sud za njegov izgled,koji mi se nesvidja,ali ko mene -tebe petog desetog pita,takav je kakav je i nema tu sta...
ali ova strojnica ima motorizaciju :icon_eek: i sve ostalo pada u vodu..jednostavno predobar je