Član
lijepa 8 samo neke mocnije felgice 19-20" i spustanje,ima da bude masina ipo
pozz frenkie
[attachment=7393]
pozz frenkie
[attachment=7393]
Astra je napisao(la):20 hiljada za auto koje je preslo 250 milja i staro 10 godina,po meni prijatelju moj tebi fali klikera u glavi ali eto ,takav je mentalitet u nas samo nek je audi ,pa nek preso milion km... mogao si uzet mnogo novije auto ,ali eto .. moje misljenje.. xenon si stavio,odradi folije kod lumara da se zastitis koliko toliko od lopova,razbijanja stakala,jer su folije protuprovalne ,ostalo sve imas ..
Astra je napisao(la):20 hiljada za auto koje je preslo 250 milja i staro 10 godina,po meni prijatelju moj tebi fali klikera u glavi ali eto ,takav je mentalitet u nas samo nek je audi ,pa nek preso milion km... mogao si uzet mnogo novije auto ,ali eto .. moje misljenje.. xenon si stavio,odradi folije kod lumara da se zastitis koliko toliko od lopova,razbijanja stakala,jer su folije protuprovalne ,ostalo sve imas ..
jarane necu da idem u off al moram odgovorit na ovo prvo nije meni 80 godina vozio sam ja i golfa 2 i renola 4 pa mi je bilo ok sve dok sam mogao pruzit noge dovoljnoBocky je napisao(la):ovo je ladja auto a i ide fino, znam sta je a8-ica...
@MagNum_VTDI_GTI, brate vozio sam golfove 5-ice i vjeruj mi kad sjednes u a8-icu nemoze se porediti..... a glupo nam je malo da poredimo ta 2 auta, ipak a8 je visa klasa auta.... golf je dosta kruci dok a8 upija sve rupe....
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):nisam ljubitelj velikih auta tako da nisam ni odusevljen previse...ja bi isto kupio novije s manje km ja vozam golfa 5 2005 god ne vjerujem da je audi po udobnosti ili bilo cemu drugom bolji od njega a opet jarane razmisli ti iako ja se slazem nije isto 300 k km prec u bosni i u njem al opet to je 300 k km...i 10 god staro auto...al ako ti volis i znas vlasnika i sve to sretno ti bilo i sve najbolje u koristenju novog ljubimca![]()
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):jarane necu da idem u off al moram odgovorit na ovo prvo nije meni 80 godina vozio sam ja i golfa 2 i renola 4 pa mi je bilo ok sve dok sam mogao pruzit noge dovoljnoBocky je napisao(la):ovo je ladja auto a i ide fino, znam sta je a8-ica...
@MagNum_VTDI_GTI, brate vozio sam golfove 5-ice i vjeruj mi kad sjednes u a8-icu nemoze se porediti..... a glupo nam je malo da poredimo ta 2 auta, ipak a8 je visa klasa auta.... golf je dosta kruci dok a8 upija sve rupe....tako da ti ja te rupe ne osjecam previse,a jos i na ovom golfu sportska sjedista preudobna a sto se tice klasa slazem se ja jest a 8 visa klasa od golfa 5-ice al ta godina a 8-ice i tih 300 k km ga cine mnogo nizom klasom za mene od moje 5-ice i nikad se ne bi mjenjao al to je samo moje misljenje tako da oko toga bezveze ne raspravljamo i ne kvarimo temu....eto jos jednom drug glavno da se tebi svidja i da je tebi dobro zanemari ti moje misljenje
i sretno jos jednom