FirellesMonster je napisao(la):Ima jedan ovakav parkiran, blizu moje kuce... nevoza se nesto puno, samo je quattro... gledao sam ga kako ide, sta reci za 4.2 motor i quattro pogon ovaj ima ugradjen plin pa je vjerovatno ekonomicniji za voznju.. A8 su ladje od auta, ovaj ima fine opreme... mozda se neko javi ko poznaje licno ovaj auto pa ti moze nesto detaljnije reci
MuMa je napisao(la):da li neko od clanova poznaje ovog audia i u kakvom je stanju i to da li je udaran http://www.pik.ba/artikal/1475505/audi-a8/
daje mi covjek u zamjenu za mog audia pa neznam i neku doplatuu
wade_ je napisao(la):FirellesMonster je napisao(la):Ima jedan ovakav parkiran, blizu moje kuce... nevoza se nesto puno, samo je quattro... gledao sam ga kako ide, sta reci za 4.2 motor i quattro pogon ovaj ima ugradjen plin pa je vjerovatno ekonomicniji za voznju.. A8 su ladje od auta, ovaj ima fine opreme... mozda se neko javi ko poznaje licno ovaj auto pa ti moze nesto detaljnije reci
Ako mislimo na istog,a ne znam da imaju dva u Konjicu,taj uopšte ne ide ni približno kako treba.Ja mislim na crnog što se prodavao duuuuugo,da bi na kraju otišao u kompenzaciju za građevinske radove.
Benny_BMW je napisao(la):auuu jel bmw e38 7 ?
FirellesMonster je napisao(la):wade_ je napisao(la):FirellesMonster je napisao(la):Ima jedan ovakav parkiran, blizu moje kuce... nevoza se nesto puno, samo je quattro... gledao sam ga kako ide, sta reci za 4.2 motor i quattro pogon ovaj ima ugradjen plin pa je vjerovatno ekonomicniji za voznju.. A8 su ladje od auta, ovaj ima fine opreme... mozda se neko javi ko poznaje licno ovaj auto pa ti moze nesto detaljnije reci
Ako mislimo na istog,a ne znam da imaju dva u Konjicu,taj uopšte ne ide ni približno kako treba.Ja mislim na crnog što se prodavao duuuuugo,da bi na kraju otišao u kompenzaciju za građevinske radove.
doduse nisam nesto zagledao onda gdje je bio parkiran... uvijek je bio parkiran na istim mjestu, mislio sam da je negdje premjesten jer se sad radi nekakva zgrada... jednom sam ga gledao kako poteze, mada neznam koliki mu je maksimum... zar je otisao u kompenzaciju... A8ce su auta visoke klase, nisu za nasih djepova zato se nije ni prodao