_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):Haha a šta ćete vi hateri napisati nego ovako nešto? Samo mi nađite ljepše automobile na svijetu i dat ću vam što god hoćete
Kupite BMW, Mercedes ili Škodu to vam dan danas na isto dođe, doduše ne bih vrijeđao Škode :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: pa sad ko je tu skim u srodstvu to je diskutabilno, skoda, seat,vw,audi:lol::lol: VAG grupacija)))))
Nije da se*em, ali BMW i Mercedes su prica za sebe, i nema potrebe da ih trpas u isti kos sa Skodom I se*es tu hejteri, niko nista nije rekao protiv audija, naprotiv audi je je lijep(jedna od ljepsih auta u kompletu) i dobar, samo sve na isti kalup, samo dimenzije razlicite!
OggyBoy je napisao(la):s1ck je napisao(la):nek prica ko sta hoce audi je sad vrh po svemu
:icon_question:
:smajli10:
Prvi put krenem da napišem fin komentar za AUDI i prođe me želja.
sub3r je napisao(la):vidim, ovdje nista se ne mjenja
kavaz je napisao(la):ma preko svega se predje kad vidis karavana sa 580ks :icon_biggrin:
GTI FAN je napisao(la):Ha nekom lijepo,ovo,nekom ono o ukusima se ne rasprevlja,davno je rekao jedan pametan covjek jer kad bi se svima svidjalo isto svi bi vozili iste aute.Meni je daleko ljepsi Porsh i Lambo npr od ove razvikane trojke koja mi nije nista posebno.
Ma jok bolan kakva Alfa dje ces to po ljepoti poredit sa jednim Audijem,ipak on ima i po 500 ks :lol: i pe metara Haube i masazuledja i dje ce bolan onda Alfa biti ljepa :lol: Idi se ljeciti.tito_i_partija je napisao(la):ma udrite samo nek se nesto pise...cojk nije napiso ni da nevaljaju ni da su ruzni, samo napiso da su svi isti sto i jest tako...a odma ide kontra kako su najljepsi, kako je mocno kad prodje karavan od 580 konja i slicno...samo napadajte jedan drugog, to je najbitnije...i jos da mi je shvatit komentar da ovaj kasni 20godina sto smatra da je alfa ljepsa od audija...alfa nije lijepo auto, alfa je umjetnost...