Član
Taj zadnji branik je RS6 branik, i vidio si ga vec, to je na mom autu
A3M Banja Luka je napisao(la):Taj zadnji branik je RS6 branik, i vidio si ga vec, to je na mom autu
Koliko para je to pojacalo, nesto se ne sjecam cijene... (nisam spavao kako treba 15 dana, pa nije ni cudo...) :icon_smile:IGY je napisao(la):ma nisi mi dosadio samo ti nastavi sa PM zanimljivo mi bude
a pojacalo sam ti vec rekao ono SM x2000 ono je 2 kw i najjeftinije je a novo
A3M Banja Luka je napisao(la):Pa nista kad spojler nadje svoj put do radnje doci ces, a mrezica ima koliko hoces, volj ti crna, siva, gti izgled, rs izgled,... ma...
A gdje parkiram nemas nista od njega, koliko su me puta u prosloj godini udarili od pozada, svagdje po cm lufta
Sina je napisao(la):A3M Banja Luka je napisao(la):Pa nista kad spojler nadje svoj put do radnje doci ces, a mrezica ima koliko hoces, volj ti crna, siva, gti izgled, rs izgled,... ma...
A gdje parkiram nemas nista od njega, koliko su me puta u prosloj godini udarili od pozada, svagdje po cm lufta
Tebe bas hoce odpozada? Kad spojler dodje, eto mene, a za ovo ostalo cim mart zaroni malo dublje stizem.... Danas pitao majstora za montiranje opruga... Kaze on: "quattro....uuuuu....ne pitaj nista...." :lol:
z3k4 je napisao(la):Sto se tice tvoga ampa za pojacalo ovo sto ti je IGY preporucio je stvarno oke pojacalo za te pare,ali trebao si nam reci neku okvirnu cifru koliko si ti spreman love da das za pojacalo.
Ti mozes da nadjes pojacalo koje god hoces da ti odogvara za te woofere samo reci neku okvirnu cifru da se mozemo orijentisati.Jer ja ti znam jednoga lika da je prodavao u BL ovu masinu naravno nije bila nova polovna ali je kao nova ocuvana:
http://ampguts.realmofexcursion.com/Ground_Zero_GZNA_2800X/
Sto se tice tvoga kondezatora to je do tebe,mislim da bi trebao da sredis prvo akumulator(jako bitno posto vidim da hoces da radis malo bolji sistem) i kablove (min 35sqm)pa onda eventualno kondenzator(mozes da ga stavis a i ne moras stvar vise ukusa i sminke jer on ti nista nece pomoci ako ti je aku tj glavni izvor napajanje los).
Kutiju mozes da radis zavisno od toga sta zelis da imas u gepeku to je do tebe.
Sada nam nisi rekao kakav zelis da imas zvuk u svome auticu sta ustavri zelis kavalitet ili jacinu?
Wooferi su ti oke mislim da nije los izbor za te parice i nadam se da cu te cuti na Mejdanu
Eto toliko ako treba jos nesto tu smo
I jos samo autic ti je super samo naprijed....
duleprof je napisao(la):Može ovakav nazad