Kad konjina vozi, on slomi auto i na 15" ja imam za zime 16" i ljetne 18", ima razlike, ali nije strašno koliko su mi DRUGI pričali, gdje ćeš to, vamo tamo... Tako dapa eto ide pomalo dobro je sledece sedmice cu mozda ofarbati ove lajsne dole u dnu karambolke da budu u boji auta.a ne znam za 18 i ja se dvoumim najvise zbog toga sto svi govore nemoj to veliko je to za njega, polomi se auto i tako pa nisam pametan :/ a svakako za sad nemam para ni za 17 ni 18 haha i usput jel vi ostali vidite slike gore koje sam uploadovo preko linka ?
Vozim i ja auto normalno, svaki dani, i na Majevicu idem sa njim, mada ne rado, ali ako moram... samo polahko po lošem putu i nema zime a što se tiče relacija, sarajevo, mostar itd to voziš normalno, i ne osjetiš... A recimo za Doboj preko Sladne, to je 1-2 druga brzina, žao mi bude bržema dobro ima i to.ja sam imo 80-ku b3 i na njemu bile 16 pa reko kad sam njega mogo na 16 mogo bi i ovaj na 18 heh a jbg zadesi se ponekad da svugdje hodam, znam za bg zapucat.pa evo neki dan iso u Mostar i pa nekad u Sarajevo i tako jbg.posto sviram pa tako svugdje idem al samo nekad svojim autom.inace sam tu u blizini
Mondeo mk3, 18" originalne sa Zetec S modela, 7.5X18 na 225 40 18, http://bhtuning.com/threads/ford-mondeo-tdci-update-felge.68028/page-23koje je kod tebe auto i kolike su felge ? i sto ti pise da si iz mostara a cini mi se da si odavde