Kad konjina vozi, on slomi auto i na 15"pa eto ide pomalo dobro jesledece sedmice cu mozda ofarbati ove lajsne dole u dnu karambolke da budu u boji auta.a ne znam za 18 i ja se dvoumim najvise zbog toga sto svi govore nemoj to veliko je to za njega, polomi se auto i tako pa nisam pametan :/ a svakako za sad nemam para ni za 17 ni 18 haha
i usput jel vi ostali vidite slike gore koje sam uploadovo preko linka ?
Vozim i ja auto normalno, svaki dani, i na Majevicu idem sa njim, mada ne rado, ali ako moram... samo polahko po lošem putu i nema zimema dobro ima i to.ja sam imo 80-ku b3 i na njemu bile 16 pa reko kad sam njega mogo na 16 mogo bi i ovaj na 18 heh a jbg zadesi se ponekad da svugdje hodam, znam za bg zapucat.pa evo neki dan iso u Mostar i pa nekad u Sarajevo i tako jbg.posto sviram pa tako svugdje idem al samo nekad svojim autom.inace sam tu u blizini![]()
Mondeo mk3, 18" originalne sa Zetec S modela, 7.5X18 na 225 40 18, http://bhtuning.com/threads/ford-mondeo-tdci-update-felge.68028/page-23koje je kod tebe auto i kolike su felge ? i sto ti pise da si iz mostara a cini mi se da si odavde![]()