Hvala druze a nista ne diram vise.doveo sam do onoga sto sam zamisljao jos samo tapacire moram da presvucem kao sjedista i to je toZnaci vrh, nista, ni jedan detalj ne diraj vise. Perfektan je
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
taman mi je guma, necu da vozim na felgi dimenzije su 225 40 18koja je dimenzija gume, nekako mi predebela?
Hvala druze a auspuh je malo sjeban vec, to su nastavci samo , uzet cu drugi lonac pa da to izgleda kako treba..sjedista sam kupio pa sam radio u srebreniku..imas slike ovdje u temi kakva su bila prije..450 je bilo fabricko presvlacenje...Druze audi je masina.stvarno nemam rijeci.posebno mi se svidja pozadi stopke i auspuh.
A jesu li ovo tapacirana sjedista kao fabricki ili presvlake,koliko to kosta?
ovaj jedan nastavak je otpo bio pa sam ga naso u kanalu a presvlake su oko 250 KM...Ma znam da su nastavci i lijepo izgledaju.sig je bolje da se lonac malo doradi.
A sjedista dobro izgledaju.ja bi samo presvlake pa ne znam kako to izgleda i cijena
Hvala druze a sta cu eto nisam neki fotograf heheodlican je audi danas sam vidio uzivo , dosta efektnije izgleda nego na slikama, super si to odradio
Nisam mislio da cu ovo reci ali audi je vrh vrhova.Evo jos koja malo kvalitetnija
jos se doradjuje ide 2DIn uskoro...Interijer je sex.