Evo stopke danas sredio, ostavio sam crno samo na rikverc svjetlu bice i slikaK'o bombona, za pozeliti je ! Samo stopke kao sto rekose cisto da razbije crnilo i mozda trokraki volan?
ma vise radi temperature goriva ima uvijekšto ti smete to za rezervu, ionako vazda punog sipaš
haha moram prvo nazadSadti lipp fali naprijed...
Super je sad. I ja sam isto uradio na Volvu. Bolje ne ideEvo rijesio sam i stopke posto se vecina slozila da je lose, i meni je sada puno bolje ovakoostavio sam foliju samo na rikverc svjetlu
i meni je, drug mi uvozi auta i govorio da mi uveze B6 za ove pare i nisam htio , reko sam B5 uzimamSuper je sad. I ja sam isto uradio na Volvu. Bolje ne ide
A ta generacija audija mi je najljepsa ma oko... prije i poslije toga = nula bodova
Gesendet von meinem HT3 Pro mit Tapatalk
Pa mozda nekad budu i neke bolje, za sad su mi ove dobreSuper audi al mislim da zasluzuje brutalnije felge,vidim ekipi se felge svidjaju al po meni su nekako prosjecne...inace ostalo kultura,samo naprijed ;-)
Sent from my E2303 using Tapatalk
ma ovaj lijevi nastavak mi je otp'o bio skroz, pa sam ga nasao kraj puta i malo popeglo, nisam mogao da nadjem jos jedan isti...Sad je top!
Malo jos lonac kao da je zakrivljen al to su sitnice