RE: Audi A4 avant,2.5 tdi,quattro,180 ks,s-line
Gospodo moja,prijatno ste me iznenadili cestitkama i lijepim zeljama.Od SRCA vam hvala.Danas od kupnje sam napravio tacno 308 kilometara i moji prvi utisci su da ovaj auto trazi hrabrog i iskusnog vozaca,ali naviknucemo se aBd.Auto je luksuz teski evo sad cu ubaciti neke slike brzinske pa pogledajte i vjerujte da nisam nikad bio zadovoljniji i ispunjeniji nego sad.Auto nenormalno vuce ali i trosi.Za ovih kilometara najnize sto sam uspio je 7.8 litara.Ali vjerujte da me potrosnja nimalo neinteresuje po pitanju ovog auta jer totalno je zanemariva u odnosu na uzitak koji pruza,udobnost,vozne osobine,snagu i luxuz.Sto se mene tice ja sam se na duze vrijeme obezbjedio sa autom,samo redovno cu mu pucat odrzavanje i servise i naravno pridrzavat se upustava i aBd trebao bi me sluziti vjerno i dobro.
Evo nesto sitno slika od danas nabrzinu:
Sto se tice nekog ozbiljnijeg sredjivanja to se nece dogoditi,jer cu ganjati smao neke mocne fele 18 ili 19 i neke OEM plus dodatke i to je to jer nezelim nakindjuriti auto.Sve ce da dodje na svoje mjesto ali moram pricekati neko vrijeme da se "oporavim" od ovog finansijskog udara,tako da vjerujte nije lahko ali to znate i sami.Prvo u planu su mi osteceni/izlizani prekidaci od svjetala i od suvozacevog podizaca,pa onda ganjam onu veliku navigaciju posto je u mene mala.Ugl sutra ide na jedno super extra kvalitetno poliranje by me pa onda samo preletim unutrasnjost i ocistim jer sjedista i tapacirunzi,nebo i slicne stvari su bukvalno kao nove :icon_eek:,ali nije na odmet odraditi malo.Pa ako stignem oticu i na zamjenu ulja i sredit kocnice radi sebe i svoje sigurnosti.Ugl bicete o svemu obavjesteni
Nece nesto slike,tj nece da mi prepozna aparat,no ajde sutra slikam nove pa postavim.Jos jednom hvala vam svima od srca