bucky_mb@yahoo Član 22.04.2009 #33 drugo auto, nije loša ideja za pragove lijepo bi izgledalo na bijelom autu kad bi sredinu ofarbao u crno.pozz
drugo auto, nije loša ideja za pragove lijepo bi izgledalo na bijelom autu kad bi sredinu ofarbao u crno.pozz
Adnan_1.8T Član 07.05.2009 #41 Selva svaka cat za sliku prdobro uradjena koki hvala,jesam li ja bio kod muhe
sUx Član 20.05.2009 #43 vidi vidi sto se slikao decko kod mene u garazi na minus 2 ,super auto svaka cast na ulozenom trudu i novcu :123:
vidi vidi sto se slikao decko kod mene u garazi na minus 2 ,super auto svaka cast na ulozenom trudu i novcu :123:
Adnan_1.8T Član 21.05.2009 #44 sUx je napisao(la): vidi vidi sto se slikao decko kod mene u garazi na minus 2 ,super auto svaka cast na ulozenom trudu i novcu :123: Kliknite za proširenje... Hvala Dans sam te vidio kod alipasninog polja ja mislim da si ti bio,ipak ces ti to potvrdiit jesam li upravu. Pozz
sUx je napisao(la): vidi vidi sto se slikao decko kod mene u garazi na minus 2 ,super auto svaka cast na ulozenom trudu i novcu :123: Kliknite za proširenje... Hvala Dans sam te vidio kod alipasninog polja ja mislim da si ti bio,ipak ces ti to potvrdiit jesam li upravu. Pozz