Mozda, a da budemo realni u Golfu i trici dovoljan je 1.9 u jednu ruku, alo vec za limuzinu stvarno je malo..Ovdje na forumu je kod vecine sve u konjima. 105ks je malo, daj 140. Ako ima 180 varijanta, onda je 140 malo. Koliko god, malo je...
Mozda, a da budemo realni u Golfu i trici dovoljan je 1.9 u jednu ruku, alo vec za limuzinu stvarno je malo..
A to da je los motor, kod nas prvo treba razgraniciti i da znaju ljudi o cemu pricaju.
Postavi na piku BKP od 16v i napise JEDNA BREGASTA BOSH DIZNE (namjerno sam napisao bosh a ne bosch). Jednom prilikom, sipam gorivo i sjedam u auto. Neka 3 momka prolaze pored gledaju u auto vidjeli valjda oznaku 2.0 na gepeku i onako u smijehu pitaju koliko si puta dizne promijenio... da bi ironija bila veca dosli sa 2.5 v6 motorom.. Bila je zavladala prica da su losi i sve to, vrlo brzo je to sve navikano i prepuhano kao svaka sitnica kod nas.
Dzaba je ulaziti u raspravu.
Sent from my SM-N910G using Tapatalk
cm3 je nebitna stvar, to je samo podatak koji je obujam motora, ništa više. Izgleda da se samo ovdje na ovom forumu to uzima kao mjerilo koje auto ide koje ne ide. Za nepovjerovatiKao sto rekose...treba probati. Vozim sluzbenog novog Pola 1.2 TSI sa 66 KW i odgovorno tvrdim da ide bolje od 1.9 TDI 77 KW bilo kog Passata i Golfa npr.a mnogi ne bi vjerovali kad pogledaju cm3 i KW, ali je tako.
cm3 je nebitna stvar, to je samo podatak koji je obujam motora, ništa više. Izgleda da se samo ovdje na ovom forumu to uzima kao mjerilo koje auto ide koje ne ide. Za nepovjerovati
Polo ima 90KS i 1100kg, Passat ima 105 KS i 1400-1500kg, nikakvo čudo što Polo ide bolje.
I da radi se o Audi a3 2004 godina 1.9 tdi BKCDobar večer svima vam želim ,imam jedan problem autom pali ide sve normalno samo kada radi na leru diže gas na 1100obrt.. pa opet spusti na normalno ,softver sam odradio na novo ,senzor temperature ali opet isto ..hvala svima unapred
Jel ti pali ventilator kad digne obrtajeDobar večer svima vam želim ,imam jedan problem autom pali ide sve normalno samo kada radi na leru diže gas na 1100obrt.. pa opet spusti na normalno ,softver sam odradio na novo ,senzor temperature ali opet isto ..hvala svima unapred