Član
Pozdrav nedavno sam kupio Audi-a 89 godiste 2.0 benzin/plin sa atestom, 85 kw sve uredno i radilo je super, dok nisam neki dan promijenio rashladnu tecnost otisao kod majstora i stavio mu antifriz i da naspem za 20 km benzina neka ima iako nemogu na benzin upalit, sljedeci dan vec kad stanem na semaforu pocinje kao da se gusi i trese motor obrtaji padnu na 400, ili 500 pa se tu drzi i trese nekad se ugasi a nekad izdrzi tako malo pa se podignu obrtaji na normalu, ili ja moram stisnut malo gas pa mu nedam da spadne, spadnu nekad i na nulu pa se upali lampica od akumulatora i ulja i brzo stisnem gas pa skoce obrtaji , to se sve desava na plinu, a na benzin nemogu da upalim, jer takog sam ga i kupio. Mogu samo u voznji da na njeg prebacim i da picim, cim stanem bez gasa auto se gasi na benzinu. inace dok vozim na plin sve je OK, auto vuce i ide ne kucka nista. Nabije 90 temperaturu ali opet se desi da na semaforu kad kocim kocnicom padnu obrtaji pa onda moram istovremeno i gas pritisnut malo da se ne ugasi ili kad kocim motorom desi se isto kad stanem pa ako se neko razumije bilo bi dobro da znam o cemu se radi prije nego odem u vibu odvest auto da pregledaju plin
update: a i nekad dok radi normalno kad malo stisnem gas kao da pocne trzat nece da primi kad stisnem do kraja onda funkcionise normalno,
update: a i nekad dok radi normalno kad malo stisnem gas kao da pocne trzat nece da primi kad stisnem do kraja onda funkcionise normalno,
Poslednja izmena: