Član
Imas u Rijeci rade sirenje celicnih felgi 1000 KN 4 komada...A sad bas ALU felge siriti i nema nekog smisla osim ako nije neka bas rijetka felga (ako se uopste moze siriti ALU felga, pitanje kako bi drzalo to)...
ako je et isti, stavi ih nazad i nece biti problema, distancerom neces nista dobit ako je isti ET. mislim da nece biti problema, to ti je od prilike 0.5cm sira felga sto i nije puno, tako da ak ti nazad budu jedna 6 druga 5.5 sigurno neces nista osjetit, iako bi dobro bilo da uzmes i tu od 6j nekad kad mognes, sigurno da bi se isplatila .._vwfan_ je napisao(la):hvala vam na pomoci ali skupa mi ta 35e jos malo i mogu jos 4 kupiti.Vidjet cu neki distancer da napravim na jedan zadnji tocak gdje bude ta felga.Koliki treba biti precnik distancera??
deez je napisao(la):hehe. ATS classic 14" ne postoje, rade se iskljucivo kao 13" (jos uvek se proizvode) a dostupne su neke kopije koje pomalo lice ali ipak nisu autenticne, ... Voleo bih da posedujem jedan komplet bar od 7,5J, a nesto od 9J je vec naucna fantastika, nama nedokuciva .
Tek sto bi jedne takve ATS-ice legle na tvoju peticu, uf, nemoguce perverzno... Onako, zakucan sa GT turbo spojlerima i naravno, zutim maglenkama, a falcare da strce izvan linije karoserije sa nekim rastegnutim 175 55 r13...
morao sam, mnogo volim taj auto!
_vwfan_ je napisao(la):@.nOKe ET je 30 na sve 4 felge