Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@Astra moguce, isao do Zenice heh a ne osjete se puno vise rupe, zaboravis za 2 dana kako je prije bilo... iskreno mislio sam da ce se vise osjetiti ali ovo je super
vrh je sve odradjeno nema sta,samo ove s8 felge bar po meni nesto mi nisu legle na nju..a motor je solidno vuce,kod mene drug istu ima i bio sam bas prijatno iznenadjen kako vuce
pa jebote ja i ti ostavljamo na istom parkingu vidim ja svaki dan noc te vidjam tamo, cesto ti ostavim kraj corse, astra je extra uzivo, bas jutros gledam kad sam izlazio sa parkinga gewinde su ti prejebeno sjele!!! ja sam konto da ce biti prenisko ali ono je savrseno
neznam sto su svi ograjisali pa misle da ako stavis gewinde vozis se kao na trokolici, hoce to kad stavis ha fu fush fewinde, medjutim JD me je poslusao i odlucio se za brand Weitec , prije toga je imao Eibach opruge koje slove za najudobnije pa neka kaze kako mu se auto ponasa.....