mazda-boy Član 18.03.2009 #19 sta reci osim jednostavno a prelijepo svaka cast i za look i za muziku,DAJ MI JEDAN KRUG DA PROBAM!!!! HEHE super auto!
sta reci osim jednostavno a prelijepo svaka cast i za look i za muziku,DAJ MI JEDAN KRUG DA PROBAM!!!! HEHE super auto!
GTC Član 18.03.2009 #20 HVALA VAM PUNO EKIPA NA POHVALAMA to je to šta se tiče mene i ove Astrice :icon_cry::icon_cry: ...jer će je idući tjedan zamijenit jedna druga vidit cete o cemu je rijec
HVALA VAM PUNO EKIPA NA POHVALAMA to je to šta se tiče mene i ove Astrice :icon_cry::icon_cry: ...jer će je idući tjedan zamijenit jedna druga vidit cete o cemu je rijec
jaha Član 18.03.2009 #22 Predobra Astra na 18-kama extra,a i mjuza je za svaku pohvalu................
IGY Član 18.03.2009 #28 hmmm muzika je za 10 samo sta je sad magus ili ovaj hifonics al ovo jebe da slomi, skripe plasitke u autu vec :icon_smile:
hmmm muzika je za 10 samo sta je sad magus ili ovaj hifonics al ovo jebe da slomi, skripe plasitke u autu vec :icon_smile: