Član
Evo ovako, posto sam recimo novi, red je mozda da i predstavim svoje auto. Dakle rijec je o Astri G, 2001. godiste, DTI 1.7 motor Economic. Ja sam licno prezadovoljan jer mi je ovo prvo vozilo i gledao sam da to bude bar ekonomicno, i ne previse skupo za odrzavanje. Pomalo ga sredjujem, uredjujem, inace volim da cackam, i sve uradim sam. Svi savjeti i komentari su dobrodosli.
Od planova sam ispostovao "bure", LED pozicije, LED unutrasnjost (nebo) i donekle LED centralna konzola, ovih dana i ostalo tj instrument tabla itd, rucno sam sam ispolirao farove pastom za zube, ne ODLICNO, ali recimo da je ispalo MNOGO DOBRO!
Radovi koje dalje planiram su:
-sredjivanje plastike (centralne konzole) objepljivanje folijom ili farbanje u metalik crnu
- staviti bolje zvucnike u vrata umjesto orginalnih i visokotonce ugraditi
-farbanje pojedinih dijelova (mozda tek u proljece radi zime) karambolke nedavno me zaparali na parkingu u Sarajevu :/
-ubacivanje LED kosih maglenki
-xenoni
-Alu 16' felge
-Poliranje farova al ono bas xD ITD......
USKORO VISE SLIKA
Pozdrav svima i hvala unaprijed! ))))
vala unaprijed
Od planova sam ispostovao "bure", LED pozicije, LED unutrasnjost (nebo) i donekle LED centralna konzola, ovih dana i ostalo tj instrument tabla itd, rucno sam sam ispolirao farove pastom za zube, ne ODLICNO, ali recimo da je ispalo MNOGO DOBRO!
Radovi koje dalje planiram su:
-sredjivanje plastike (centralne konzole) objepljivanje folijom ili farbanje u metalik crnu
- staviti bolje zvucnike u vrata umjesto orginalnih i visokotonce ugraditi
-farbanje pojedinih dijelova (mozda tek u proljece radi zime) karambolke nedavno me zaparali na parkingu u Sarajevu :/
-ubacivanje LED kosih maglenki
-xenoni
-Alu 16' felge
-Poliranje farova al ono bas xD ITD......
USKORO VISE SLIKA
Pozdrav svima i hvala unaprijed! ))))
vala unaprijed