g0go je napisao(la):dohc_16V_Mo. je napisao(la):Reci raji da ces ubacit turbo motor
Hahahahahah.... Zasto da to govorim kada necu ubacivati turbo motor ?
VW Diego je napisao(la):cini mi se da sam tebe vidio jucer ili ima jos jedna slicna astra negdje oko 12 sati ispod stadiona zrinjskog, je li tvoja ili je neka druga ali mocno izgleda
dellas je napisao(la):Mozda ubaci covek nekog kineza da duva umesto turbine I mene bas zanima, to su neki bas ozbiljni radovi na motoru i glavi?
dohc_16V_Mo. je napisao(la):Onda ITB ili drugi motor
GTI FAN je napisao(la)::icon_biggrin: Sta god bilo naprijed Gocadohc_16V_Mo. je napisao(la):Onda ITB ili drugi motor
-Suki- je napisao(la):ja je pojedem ako bude u N/A verziji imala 250KS bez nitra sa tim motorm.... osim ako si stvarno spreman na opasne prerade motora i kugelfischer ili silicno...citaj ako imas 6-7000€...
Sretno
Evo jednog lijepotana bez nitra i turba sa tom konjicom,cak i vise :icon_biggrin:-Suki- je napisao(la):ja je pojedem ako bude u N/A verziji imala 250KS bez nitra sa tim motorm.... osim ako si stvarno spreman na opasne prerade motora i kugelfischer ili silicno...citaj ako imas 6-7000€...
Sretno
GTI FAN je napisao(la):Evo jednog lijepotana bez nitra i turba sa tom konjicom,cak i vise :icon_biggrin:-Suki- je napisao(la):ja je pojedem ako bude u N/A verziji imala 250KS bez nitra sa tim motorm.... osim ako si stvarno spreman na opasne prerade motora i kugelfischer ili silicno...citaj ako imas 6-7000€...
Sretno
ali je i cjena tu negdje