GTI FAN je napisao(la):15 .085 .Kvragu moram golfa jos olaksati .
g0go je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):15 .085 .Kvragu moram golfa jos olaksati .
hahahahahahahahah, Moj Darka... hahahahhahah.... Morat cu te rastuziti! Ovo je vrijeme bez da sam olaksao Blesu ))) Tako da mislim da sa minus 100kg ce ici jos ispod, a uz par prepravki koje ce biti sutra, pf.... hahahahahaha... Pustit cu te da prvi startas
g0go je napisao(la):Blesa je osvjezena sa novim zupcastim, mikro remenom i spanerima. Takodjer sam joj omotao granu azbestnom trakom da joj nije vruce, pa cemo viditi kako ce se ponasati kada joj je hladno... Sada je spremna za SR koji dolazi i ne mora se misliti hoce li jok sta faliti...
Vozdrica!
bolc je napisao(la):g0go je napisao(la):Blesa je osvjezena sa novim zupcastim, mikro remenom i spanerima. Takodjer sam joj omotao granu azbestnom trakom da joj nije vruce, pa cemo viditi kako ce se ponasati kada joj je hladno... Sada je spremna za SR koji dolazi i ne mora se misliti hoce li jok sta faliti...
Vozdrica!
gdje si nabavio azbestnu traku...
OggyBoy je napisao(la):Ništa nisam pisao, ali pratim od početka, a jedva čekam da vidim za vikend šta će napraviti.
Strašan autić.
Me like.
antrax je napisao(la):Sa srećom drug.
Mi smo dole prije 10, čujemo se u putu kad budemo prema Mostaru...
pozz.
g0go je napisao(la):antrax je napisao(la):Sa srećom drug.
Mi smo dole prije 10, čujemo se u putu kad budemo prema Mostaru...
pozz.
Drama, drama. Ja cu sigurno biti vec dole na pisti. Tako da zovite pa se ostalo dogovorimo... Jeste li dogovorili za sator i jesi li uradio naljepnice ?