raymo je napisao(la):Zanimljivo je cisto nevjerovatno da svaki grad ima svoju bu*alu:lol::lol:
hePek_16v je napisao(la):Slavni KIRBY (cigo) 19 zanata i radijo takozvanom poršseuuu u njemackojj
bmwscaner je napisao(la):jos je voza i ponosi se njome
emir_89 je napisao(la):izvini al meni ovo ne izgleda lose, tako da po mom misljenju uopste nije antituning...
AnDel je napisao(la):raymo je napisao(la):Zanimljivo je cisto nevjerovatno da svaki grad ima svoju bu*alu:lol::lol:
nedo Bog da ja nadjem volje i poslikavam odavde kod nas neke 'primjerke cuniranja sporcki auta'
emir_89 je napisao(la):izvini al meni ovo ne izgleda lose, tako da po mom misljenju uopste nije antituning...
ZELA GTI je napisao(la):emir_89 je napisao(la):izvini al meni ovo ne izgleda lose, tako da po mom misljenju uopste nije antituning...
99% ljudi na forumu bi dali bubreg za ovakav anti tunning
Lija je napisao(la):edoze je napisao(la):
brate,NAZALOST NAZALOST isti ovakav,ako ne i ovaj je u nasem gradu....pa sta je ovo boze dragi..:icon_mad::icon_mad::icon_mad: hebena nam scena,pravo..
edoze je napisao(la):al su mu gadne ove stopke,nekako,iz nekog razloga,ne uklapaju se,bar meni:icon_smile: