ArminM je napisao(la):Lija je napisao(la):ArminM je napisao(la):evo bravo_f me nagovorio da stavim ovaj primjerak jednog naseg sugradjanina:lol::lol::lol:
joj neki dan ga vidjeo :lol::lol::lol::lol::lol: sam see...hahah,al jbg trudi se covjek
komsija moj ovdje,vidim ga ja svaki dan,sta da mu kazem,mogu samo sutit,,njegovo auto,njemu se svidja,jbg
stavi serijskog M-a, ili kolica sa M paketom, pa pored njeg aplasticarenog...vise uduplo bodova ce imati onaj sa plasticarenim branicima, jer je prerada to...a m optik i slicno su dodatci :icon_rolleyes:
enesss je napisao(la):svasta sam vidio,...al ovo ruglo od audi a6 ......... ne znam , u ono je ulozeno boga pitaj koliko,a tako gadno auto nisam nikad vidio , onaj neki usis na haubi ..... ko da e macolu zabio .....prosirenja hah ma nemam rijeci,fino lakirano , upasano , al tako dobar auto usrano brate do bola :icon_cry:
djavolica je napisao(la):stavi serijskog M-a, ili kolica sa M paketom, pa pored njeg aplasticarenog...vise uduplo bodova ce imati onaj sa plasticarenim branicima, jer je prerada to...a m optik i slicno su dodatci :icon_rolleyes:
Hoće kod nas, u Srbiji i Krapini možda Kod ostalih vjeruj da neće i što MTR reče nek ode u Njemačku pa će baš lijepo proći sigurno :lol:
djavolica je napisao(la):stavi serijskog M-a, ili kolica sa M paketom, pa pored njeg aplasticarenog...vise uduplo bodova ce imati onaj sa plasticarenim branicima, jer je prerada to...a m optik i slicno su dodatci :icon_rolleyes:
Hoće kod nas, u Srbiji i Krapini možda Kod ostalih vjeruj da neće i što MTR reče nek ode u Njemačku pa će baš lijepo proći sigurno :lol:
Vernes_AMG je napisao(la):ova predzadnja :icon_question: sta je ono majko moja , kakav je ono abortus :icon_question: