ibizasa je napisao(la):wade je napisao(la):ibizasa je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):evo koja od mene da malo temu ozivimo
Ako je ovaj bmw antituning onda sam ja najveći seljačina na forumu i odmah me banujte doživotno !!!
(prije nego sto skontas odgovor, ti ili bilo ko drugi, sjetite se madzidovog bmw-a sa slicnim karambolkama i j*enih uzdaha kad god biste ga vidjeli !!! )
ko kaze da smo svi uzdisali za madzidovim bmw-om?ko kaze da sad svi uzdisemo?
prebukvalno si shvatio riječ 'svi', uzdisali il ne madzid je grabio nagrade a bmw je za, pa bar 80% raje bio lijep
a druze zar nije bitno da te prerade stoje kao neka kompaktna cjelina ? a ne samo neka ga tu samo zato sto imam to trenutno u garazi ili dobio sam od sponzora pa odo naci mjesta za taj dio ?tibor987 je napisao(la):ibizasa je napisao(la):wade je napisao(la):ibizasa je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):evo koja od mene da malo temu ozivimo
Ako je ovaj bmw antituning onda sam ja najveći seljačina na forumu i odmah me banujte doživotno !!!
(prije nego sto skontas odgovor, ti ili bilo ko drugi, sjetite se madzidovog bmw-a sa slicnim karambolkama i j*enih uzdaha kad god biste ga vidjeli !!! )
ko kaze da smo svi uzdisali za madzidovim bmw-om?ko kaze da sad svi uzdisemo?
prebukvalno si shvatio riječ 'svi', uzdisali il ne madzid je grabio nagrade a bmw je za, pa bar 80% raje bio lijep
Ne mozes to usporedjivati, jedno ej styling auta da bude lijep an cesti, drugo da bude za natjecanja... za style i trebas nakrcat i nabit sto vise prerada, jer dobivas tu bodove...
ArminM je napisao(la):evo bravo_f me nagovorio da stavim ovaj primjerak jednog naseg sugradjanina:lol::lol::lol:
Lija je napisao(la):ArminM je napisao(la):evo bravo_f me nagovorio da stavim ovaj primjerak jednog naseg sugradjanina:lol::lol::lol:
joj neki dan ga vidjeo :lol::lol::lol::lol::lol: sam see...hahah,al jbg trudi se covjek