jarane postoji razlika između juge i ovog auta...LSD je napisao(la):boki ako cemo tako onda je i onaj jugo "jesam mal al sam pogan" pravo dobar :lol::lol:
da ispravim ali da ne brisem....
a sta mu onda znaci ovo ne znas s kim se igras??'
Bokili je napisao(la):dobro je , razumjemo se ...al opet kad je auto baš prelijep, sređen ... naljepnica nije višak , to je poput noketovog no fat chicks ,will rub ... ili onaj low life ... razumiješ ....? naravno da bi bila kad bi neka seljačina stavila na jugu u raspadu ili neku tamo ladu ...ali ovako je ok...
Bokili je napisao(la):kolega adi , ovaj opel kadet uopšte nije anti tuning , čak šta više to je jedan od najljepših suza u bih , stoga komentar nije na mjestu ...ja auto imam priliku stalno viđati i predobar je ...a naljepnica je samo reklama...
black_devil je napisao(la):Ma dajte bjezitee..Recite mi koji Opel moze biti lijep
Ili se samo zezate?:icon_rolleyes:
Putna BL je napisao(la):Bokili je napisao(la):kolega adi , ovaj opel kadet uopšte nije anti tuning , čak šta više to je jedan od najljepših suza u bih , stoga komentar nije na mjestu ...ja auto imam priliku stalno viđati i predobar je ...a naljepnica je samo reklama...
Opel je od Jasmina Hrnica(mislim da je i sad)....Vozio je street race za ak Retro Laktasi...i Ovaj Kadet je jedan od najlepsih u Bih....tako da nemojte gluposti pricati...pogotovo ne oni koji ovaj auto nisu ni videli uzivo..!
Edit: Bokili, slazem se sa tobom!