Član
moja 2.3.5
tibor987 je napisao(la):Uvijek sam mrzio na Androidu ono povlacenje lijevog i desnog dugmeta da li se zelim javiti ili odbiti poziv. pogotovo kad su mi masnjikave ruke zaserem ekran prstima toliko da kasnije po suncu ne vidim ni tko me vise zove.
Pa sam skinuo Shake Call, app je perverzione
https://market.android.com/details?id=com.ysrsoft.shakecall&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS55c3Jzb2Z0LnNoYWtlY2FsbCJd
Kad s ezelis javiti samo "pomuckas" mobitel, a tako i prekidas poziv. Ima u opcija osjetljivost pa sebi mozete prilagoditi koliko jako zelite da "muckate kolu". Ima i postavke za proximity sensor, znaci dovoljno je samo da ga prislonite na vasu tintaru na uho i sam se javi, ali po defaultu je iskljucen. Jos mi je ogroooman plus sto se ne pojavljuje u task manageru, nego radi potpuno u pozadini i aktivira se samo onda kad dolazi poziv. cim se poziv zavrsi sam se killne da ne opterecuje ram i ne trosi bateriju na gonjenje procesora uludo u standby-u.
Little Dragon je napisao(la):Gdje nju skines , cuo sam davno za nju al je nisam mogao naci
mahe007 je napisao(la):Znali neko mozda sta oko onog Cyanogen moda, hocu ja sebi da instaliram na u8180 ali ne znam koliko je to dobro i sigurno