pukim48 Član 06.05.2011 #151 RE: polirao sam nesto hvala kako li ce tek na autu da izgledaju sutra ce biti gotova i cetvrta...pa na noletovu masinu:icon_smile:
RE: polirao sam nesto hvala kako li ce tek na autu da izgledaju sutra ce biti gotova i cetvrta...pa na noletovu masinu:icon_smile:
mario05 Član 06.05.2011 #152 RE: polirao sam nesto svaka cast, stvarno super radis! nego koliko kosta da ispoliras rubove na felgama.. na mojim da uradis onako kao kod sase? moze i pm.
RE: polirao sam nesto svaka cast, stvarno super radis! nego koliko kosta da ispoliras rubove na felgama.. na mojim da uradis onako kao kod sase? moze i pm.
pukim48 Član 10.05.2011 #161 RE: polirao sam nesto evo radilo se malo...poliranje rubova i osvjezavanje (ne poliranje) centralnog dijela..:icon_smile:
RE: polirao sam nesto evo radilo se malo...poliranje rubova i osvjezavanje (ne poliranje) centralnog dijela..:icon_smile:
erol_brcak Član 11.05.2011 #162 RE: polirao sam nesto A daaaj, od nakvog smeca do ovog :icon_eek: jebo mater vise nista ne znam, znam ove fele i bile su mi nak, nis posebno, al nakon tretmana, pa odlicne jbt, zelim ih
RE: polirao sam nesto A daaaj, od nakvog smeca do ovog :icon_eek: jebo mater vise nista ne znam, znam ove fele i bile su mi nak, nis posebno, al nakon tretmana, pa odlicne jbt, zelim ih
s1ck Član 11.05.2011 #163 RE: polirao sam nesto ti stvarno odlicno radis, bukvalno dizes ih iz mrtvih
dellas Član 11.05.2011 #165 RE: polirao sam nesto Puki, koja je cena za poliranje rubova na ovim 17-icama? Uploaded with ImageShack.us mislimo da su 9 ili 9.5 jota
RE: polirao sam nesto Puki, koja je cena za poliranje rubova na ovim 17-icama? Uploaded with ImageShack.us mislimo da su 9 ili 9.5 jota