Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ne znam šta ti je čudno, crni dim predstavlja neefikasno sagorevanje. Odnosno ubrizgana količina nafte je ubrizgana na pogrešan način ili je ima previše u odnosu na količinu vazduha. E sad kad se remapira za trke niko ne gleda u te dimove. Onda se koji konjić izvuče i iz tog viška nafte. Ovako kako je sad kod mene urađeno očigledno ima dovoljno kiseonika za sagorevanje duplo veće količine nafte od fabričke mape. Mada na uštrb turbine koja za ovo baš dobrano duva.
Fabrički izduv je 55mm a ja sam imao 60 do juče. Hteo sam na 70 da idem ali nije bilo krivina sa tim prečnikom pa je izbor pao na 76mm
Nece te Liga banovati, dovoljno ti je zla nanio No salu na stranu, reklamiranje se svugdje naplacuje, pa i ovdje, mora forum od nece da zivi.. a i mi sto vodimo forum da se nekad pocastimo (doduse do sad nismo pa vidjet cemo ) ugl da se vratim na temu.. dakle izduv bez lonaca, samo pipe do kraja.. je li ti bucna, moze li se vozit svaki dan ovako ? )