dumpors je napisao(la):dobra slika
pa neka neko kaze da alfisti ne vole golfove:lol::lol::lol:
mala muu je napisao(la):za koji mjesec kupujem 147-cu pa s obzirom da sam zensko i da nisam dosad imala alficu,htjela bih vas "iskusne" pitat za savjet ono,treba mi manja potrosnja-a za to mi treba dizel ako se ne varam?volim brzu voznju al rade cu manje davat za gorivo nego da divljam tamo po cesti na sta jos da obratim pozornost? godiste ce bit 2003,mozda godina gore dole,s obzirom da volim sportski sredena auta, bice crni sa zatamnjenim staklima,unutra koza,klima bla bla sve sto treba,naravno.. dragi alfisti HELP xD
mala muu je napisao(la):hahaha ipak sam ja zensko i ne vjerujem da bih se upustila u spustanje, rade cu ja sacuvat svoje bubrege xD Posluzit ce zatamnjivanje stakala,to cu svakako uradit samo murja bi me mogla ganjat zbog toga hahaha Al zatamnicu ih pa sta bude :lol: A to da bude sto ocuvaniji, pa i nisam bas veliki strucnjak po tom pitanju pa cu to prepustit nekome ko se razumije bolje a ljubav, to vjerujem da si mislio prema alfici hahahaha pa naravno,oduvijek ih volim :123:
gaga je napisao(la):ja ne znam prvo ko moze porediti JTD 115 PS sa ovim...
a kao drugo ko moze gledati koliko trosi...
vozi i uzivaj...