Po tome onda je 166 kvalitetnije auto od 156 i 147,a to onda nije neki bauk valjda, sad me samo zanima taj motor.
Skrabo, ja sada nemam volva,imam bmw, al i dalje stojim iza toga da je meni volvo bolji i da cu ga opet kupit prije nego bmw kada izleti prilika. Nije nista kvalitetniji od volva, i nije mu skup samo ovjes nego sve. Pogledaj posto su mu filteri, posto su servisi, posto je elektronika,podizaci stakala, posto su plastike, posto limarija, u svemu je znatno skuplji,a nista kvalitetniji, naprotiv... Uz to jeste udoban,al ne kao volvo.
Ja imam viska auto u kuci, prioritet mi je jednog se rijesiti, ali to u nas ne ide tako za lako za kes. I zato ne gledam auto koje cu moci prodati,nego kupujem i uzimam sebi auta koja mi se sviđaju u kojima cu ja da uzivam, da mi mame osmijeh na lice, da se izdvajam malo iz mase, tako da sebi osobno tesko da cu ikada kupiti neko bas standarno auto. Nemozes znati sta valja dok ne isprobas. Dok sam imao jettu samo sam o VW mastao, te kako bi ako imao para uzeo venta,kako bi passata, ovo ono,onda oprobao drugo i nikad vise pomislio isto.
Ova alfa mi izgleda uredna,bar po servisima i to sto kaze sta je i kako je, otisao bih je pogledati kroz koji dan,pa bih volio unaprijed znati sta gledati, oko motora naravno isto
http://www.olx.ba/artikal/15033311/alfa-romeo-166-2-5-v6-24v-benz-plin/