hvala pogledacu i toPripazi na to da li im radi sajla za otvaranje haube posto sam cuo da cesto pukne od koristenja
a jesam skonto sam za haubu pola elektronike u njoj je bosch sta ja znam ovjes gledam cijene povoljne nema je na piku , i za audija 1.8t bilo je trosi ne valja pa bilo je sitnica i gluposti ali ide dan danas extra preso sam bas dosta preko +40.000 zamjeni par sitnica i ulje u filtere 5x sutra cu je probati pa sta budeHahahah, valjda si skonto da je zajebancija to iznad. Posalji link da vidim
a jesam skonto sam za haubu pola elektronike u njoj je bosch sta ja znam ovjes gledam cijene povoljne nema je na piku , i za audija 1.8t bilo je trosi ne valja pa bilo je sitnica i gluposti ali ide dan danas extra preso sam bas dosta preko +40.000 zamjeni par sitnica i ulje u filtere 5x sutra cu je probati pa sta bude
rado bi se okuso protiv cipane sa svojim stockJedan od najboljih motora,pogotovo ako je odrzavan nece ti zadavati probleme,a kad se cipa sahrani tog audija kako hoces
recimo da joj cip da jos 30ks imali bi isto snage ali bi ja bio laksi od alfe dosta jedina prednost po meni je u medju ubrzanjima u visoj brzini ne mogu prici alfi, treba malo osjecaja benzin je njeznij i iskrenij za razliku od dizela i njegovih Nm , dizel je za lijene kojima je mrsko iz 4 u 2 da prebaci hehe salim se malo gorivo je nebitno samo je vrijeme bitnorado bi se okuso protiv cipane sa svojim stock
Mozda to vazi na stazi, ali za svakodnevnu voznju je (barem meni) itekeko bitno....gorivo je nebitno samo je vrijeme bitno
rado bi se okuso protiv cipane sa svojim stock