-Suki- je napisao(la):a neznam sta da kazem......ove kineske sto spominje nisam stvarno vozio,ali imam drugo iskustvo...
10 godina kupujem samo nove gume,posebno ljetne posebno zimske,6 bmw-a promjenio za to vrijeme....gume su sve GY,Fulda i tako markirane gume.
ove godine kad sam uzeo 17'' felge i nisu mi bile odgovarajuce dimenzije,ja te gume zapalim i odlucim da probam sa 215/40 i naletim na polovne gume,koristene jednu sezonu od clana sa foruma,reko ajd da probam,ostalo voziti jos samo mejsec dana i sezona je gotova.
i tako kupim 4 kom NANKANG guma.......izađem ja na cestu,pun gas,krivine,kocenje na mokrom,na semaforu...i tako sam se ja uvjerio da sam bacao novac na GY i ostele i slobodno bi ovom NANKANG-u dao 5 zvjezdica....toliko od mene.
OggyBoy je napisao(la):-Suki- je napisao(la):a neznam sta da kazem......ove kineske sto spominje nisam stvarno vozio,ali imam drugo iskustvo...
10 godina kupujem samo nove gume,posebno ljetne posebno zimske,6 bmw-a promjenio za to vrijeme....gume su sve GY,Fulda i tako markirane gume.
ove godine kad sam uzeo 17'' felge i nisu mi bile odgovarajuce dimenzije,ja te gume zapalim i odlucim da probam sa 215/40 i naletim na polovne gume,koristene jednu sezonu od clana sa foruma,reko ajd da probam,ostalo voziti jos samo mejsec dana i sezona je gotova.
i tako kupim 4 kom NANKANG guma.......izađem ja na cestu,pun gas,krivine,kocenje na mokrom,na semaforu...i tako sam se ja uvjerio da sam bacao novac na GY i ostele i slobodno bi ovom NANKANG-u dao 5 zvjezdica....toliko od mene.
Gdje ima ovih guma kupiti?
Drugar mi iz Švabije reče da pola Njemačke vozi na njima, onda sigurno valjaju!
-Suki- je napisao(la):ja vam kazem da je guma prva liga,testirao sam je na sve moguce nacine.....malo je sklonija aquaplaningu ali boze moj za tu dimenziju nije ni cudno....
a gdje ima.....pa ljudi moji
EVO OVDJE
:lol::lol::lol:
Sorry...nisam mogao odoliti
Ja znam da ih ima u MD kod Kojica a i imate ON LINE prodaju tih guma u BiH samo malo oguglajte