E edoze Član 29.07.2009 #46 honda ne moze bit krntija samo podebljaj muziku i btw,ovo mi je najljepsa generacija civica,ni ona duza verzija nije losa jednostavno a prelijepo auto
honda ne moze bit krntija samo podebljaj muziku i btw,ovo mi je najljepsa generacija civica,ni ona duza verzija nije losa jednostavno a prelijepo auto
Z ze-tec Član 29.07.2009 #48 edoze je napisao(la): honda ne moze bit krntija samo podebljaj muziku i btw,ovo mi je najljepsa generacija civica,ni ona duza verzija nije losa jednostavno a prelijepo auto Kliknite za proširenje... hvala, meni je pak najljepse jaje, verzija prije moje 92-96, jos kad je VTI unutra, jaoooooooooooo, to gori. Kad budes htio, javi se da se provozamo. gaga je napisao(la): predobra jjjeee Kliknite za proširenje... thx
edoze je napisao(la): honda ne moze bit krntija samo podebljaj muziku i btw,ovo mi je najljepsa generacija civica,ni ona duza verzija nije losa jednostavno a prelijepo auto Kliknite za proširenje... hvala, meni je pak najljepse jaje, verzija prije moje 92-96, jos kad je VTI unutra, jaoooooooooooo, to gori. Kad budes htio, javi se da se provozamo. gaga je napisao(la): predobra jjjeee Kliknite za proširenje... thx
AldinShpura Član 18.09.2009 #52 honda je honda za mene najbolje auto sto se tice tehnickih stvari ....i imas dva bubrega na zadnjoj lijevoj gumi
honda je honda za mene najbolje auto sto se tice tehnickih stvari ....i imas dva bubrega na zadnjoj lijevoj gumi