Pratim ja to sve, redovno... preskočio sam april/maj/juni da odem na utrke zbog jednog ispitnog roka i odbrane diplomskog... nemoramo piskarat po forumu šta sve vidimo, čujemo i td... a "novinari" "načuju" pa napišu i td... nije ni bitno... nemoj me pogrešno shvatit, sve deset
Neko je pitao za malibua... ima 1076 konjskih snaga i preko 11000 kubika... ali sad koliko konja ima, pod upitnikom je, manje od ovih gore sigurno nema, a nitro na njemu je isto namontiran, ne koristi ga, neznam stvarno zbog čega, već napisah da sam propustio početak sezone... valjda Edo ima svoje razloge zbog koih nije u funkciji
dohc_16V_Mo. je napisao(la):
Cujem se i ja sa njim kad me nesto interesuje, vrlo je prijatan i susretljiv a to sto porucuje ljudima koji su donedavno pljuvali po njegovom radu, za to ne znam...Ja mislim da je na odmoru ili nema covjek vremena da piskara po forumu. Vidim i auto stoji nekoliko dana ne pomjera se.
Izvini prijatelju, uz tvoje poštovanje... nemoj se ljutit, ali ako je on "prijatan" onda si mu sigurno mjesecima guzicu lizao ili prepričavao po forumima kako je "Repo najbrži" ? da bi on rekao par lijepih riječi tebi... ? nemoj se ljutit, istina živa... prijateljski ti kažem.
mtopic je napisao(la):
Jel nas to opet upozorava na neki zemljotres ili slicnu prirodnu katastrofu? :lol:
Druže moj najavljuju s juga prirodne nepogode... znaš da je vremenska prognoza iz HR većinom tačna...