znam da je 16 klasu osvojio moj jako dobar prijatelj Dragan Brajkovic sa BMW 325
u 14 klasi koliko znam prvo mjesto je bio Emir Heljic sa Hondom CRX, Tepsija drugo.. ako se ne varam, mozda i grijesim
ja sam dobio utjesnu nagradu sto sam imao najjace vrijeme dana, iako je to vrijeme smjesno za mene
ja sam na kvalifikaciji imao problem sa nitrom, tlak u boci bio preslab, u drugoj je nekako i primio ali treca i cetvrta totalna pusiona,, samo je pranalivao benzin i trokirao, pa sam napravio jadnih 13.5
onda kad sam trebao potvrditi klasu isao sam pun gas i nitro (bocu sam jako dobro zgrijao pa je problem sa tlakom tako otklonjen :icon_biggrin: ), nije me bilo briga sto cu probiti mozda i 2 klase jer mene ne zanima lova vec samo vrijeme ostvareno.
mislim da je dovoljno da kazem da svi koji su gledali moj start, snagu u drugoj i trecoj su vidili dovoljno,, samo onda u trecoj brzini su mi doslovno EKSPLODIRALA (sto se je culo po citavoj stazi :icon_biggrin: ) usisna crijeva od IC-a do klapne gasa.. to se desilo na nekih 200 metara staze, ostalo sam isao u leru do cilja jer nisam odmah znao sto mi je puklo (cak sam i stavio opet u trecu u pustao lagano kvacilo da vidim da nije pukla treca brzina u mjenjacu).. vrijeme 14.0. smjesno. bas me zanima koliko bi imao da sam isao svih 402 metar punim.. zato sad odmah radim i varim metalna crijeva da otklonim problem ; - )
tako da planiram voziti vec iducu utrku, nadam se punim potencijalom, jer sve ovo dosad ove godine je smjesno i nije ni blizu onoga sto sam pravio
i jos nesto, da porucim odredjenim smecarima iz Mostara (necu imenovati tko je da ne zapocinjem rasprave po forumima, oni dobro znaju tko su, a znat ce i po tome sto vise nikad od ovog trena samnom nece rijec progovoriti, do kraja zivota, te vise nikakav vid suradnje i bilo cega nece postojati medju nama) da sam jako dobro cuo price koje su pricali o meni po stazi, jos prije i prve utrke, sve mi je fino preneseno.
samo da se zahvalim gospodi DVOLICNOJ na tome, da kazem da se STIDIM sto zivim sa takvima u istom gradu, da im porucim da NIKAD nece nitko od takvih i ostalih biti jaci od mene na 402, dok god budem vozio.
pozdravlja ih onaj kojem LETE CRIJEVA I ZUBCANICI