Oggy je napisao(la):haha sta je ovo, svi se skidaju sa vw-a
odlican autich dosao u prave ruke
vw_damir je napisao(la):Oggy je napisao(la):haha sta je ovo, svi se skidaju sa vw-a
odlican autich dosao u prave ruke
Ne skidaju se svi sa VW-a Alene, vec u Bosni slabo ima pravih VW freak.ova
deez je napisao(la):Ma nista nije problem, sve je skoro isto kao kod jednostavnijih automobila, ukoliko imas automatsku klimu malo je komplikovanije taj deo preurediti u belo, a sto se tice pokazivaca, skini gornji deo konzole oko same instrument table, sve je na zabicama, jednostavno povuces nagore. Ostane ti "gola" konzola sa pokazivacima koja je pricvrscena sarafima i ima samo jedan dzek, ukoliko te dalje zanima skini i razmontiraj tablu pa pokusaj da zamenis diode, mada po mom misljenju je to suvisno raditi na ovako lepom primerku peugeota, pogotovo ako imas belu pozadinu satova.
Crazydeaf je napisao(la):nice nice pugic nek je sa srecom
dado307 je napisao(la):fin pezola, gledao sam ga kad sam sestri kupovao auto, od one plave zene iz Sarajeva? ima se sta radit na njemu ako je to taj, ima dosta manjih ostecenja na vratima, branicima-zensko za koliko si ga uzeo na kraju ako nije tajna, ja sam bio dosao na 10500 ali sam odustao, malo mi je bio prejak za sestru... nek bude sa srecom i puno predjenih suncanih km
almir_gr je napisao(la):Fin pezol, al' francuz je to ... Ovo auto mi je dugo zelja bila, al' jbg-a nedostatak straznje klupe je samo problem (barem meni je potrebna)... Al' inace sminka autic pravo, "picomobil" hehehe... Jest da je za moje potrebe HDI zakon, benzin i moja kilometraza nikako heheh!
Sto se sredjivanja tice, barem moje misljenje, da ne treba pretjerivati, da se mene pita, ja bi zatamnio stakla, uzeo kakve 17" malkice spustio i to je to