nisam rekao da ne valja. daleko od toga, ipak je bmw .ali je grdan...barem meniRS6Avant je napisao(la):ma hajde molim vas , cuj nevalja , predobro auto
adem93 je napisao(la):Rado bih ga posvojio meni je cool sto se tice pozadi sasvim ok a naprijed moglo je dosta bolje nesvidja mi se karambolka nikako
rinaldo je napisao(la):adem93 je napisao(la):Rado bih ga posvojio meni je cool sto se tice pozadi sasvim ok a naprijed moglo je dosta bolje nesvidja mi se karambolka nikako
reče čovjek koji nema nikakvih karambolki na autu :icon_smile:
šalim se
rinaldo je napisao(la):ništa ne otkriva ljudski moral kao ono čemu se smije
Alpina no1
sub3r je napisao(la):rinaldo je napisao(la):ništa ne otkriva ljudski moral kao ono čemu se smije
Alpina no1
ko kaze da se neko ovome smije? ja postujem bmw, tako i alpinu tako i ///M.
Ne sumnjam u motoriku ovog auta, vjerujem da je vrh u svim segmentima, ali meni LICNO auto izgledom je veoma lose, imaju oni i daleko boljih. Vjerujem da si ti malo pristrasan u ovome :icon_smile:
ja ti vjerujem...8 series je nesto vjerovatno najljepse sto je izaslo iz bmw-ove fabrike...ili je to sto sam ja vise naklonjen klasicnim modelima.Porschefan je napisao(la):Ima li netko tko ce mi vjerovat da bi ja prije uzeo 8icu nego ovo, sve da ima 1000 ks :icon_rolleyes: