addo je napisao(la):Mislim da cu doci najvjerovatnije u nedjelju! Na tuning show i usput na sajam! Kako sam cuo neki izlagaci su danas otkazali, ali nebitno! 5KM me nista ne vadi!
__minel__ je napisao(la):addo je napisao(la):Mislim da cu doci najvjerovatnije u nedjelju! Na tuning show i usput na sajam! Kako sam cuo neki izlagaci su danas otkazali, ali nebitno! 5KM me nista ne vadi!
hehe...ne vadi te 5 KM...a kamo gorivo,putarina,pice,hrana....hehe...ma sve u svemu i ja sam kontao doci..
xxfmanxx je napisao(la):jbt gledam sad ove slike i ne mogu da vjerujem da ima ovako malo auta. predpostavljam da je organizator ucinio sve da sto bolje organizuje ovaj sajam, al nije mi jasno kako ostalim zastupljenim proizvodjacima nije stalo da predstave svoja nova vozila na jednom zvanicnom sajmu automobila.
emir_89 je napisao(la):xxfmanxx je napisao(la):jbt gledam sad ove slike i ne mogu da vjerujem da ima ovako malo auta. predpostavljam da je organizator ucinio sve da sto bolje organizuje ovaj sajam, al nije mi jasno kako ostalim zastupljenim proizvodjacima nije stalo da predstave svoja nova vozila na jednom zvanicnom sajmu automobila.
zato sto pojavljivanje na jednom sajmu kosta poprilicnu sumu, necu da govorim cifru jer ce mnogima biti smijesno, ali znam info iz prve ruke. mozda nisu sami troskovi sajma visoki, ali odredjeni proizvodjaci od distributera striktno zahtijevaju da standovi budu pravljeni po propisima i njihovim standardima, sto iziskuje poprilicnu sumu. nije to samo dovezi auta, poredaj i cao