drugovi kupljene felge i stavljene na auto,, prvo legle su odlicno,,
ja sam pre zadovoljan, druga stvar sto se udobnosti tice,, nijanse su u pitanju,,
jer je na gti'u vec krut dosta ovjes,, meni je sasvim ok za sada,,
hvala svima na savjetima,, bice sutra detaljne slike u garazi,, za sada jedna onako
cisto amaterska,, i usput moze lock teme
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
G_T_I je napisao(la):
Sto se tice 18' na mk4 to je mjera, ali ti imas problem svojih karambolki , koje su dosta blize podlozi od fabrickih i koliko got da spustis auto one ce zapinajti, a te 18' nece biti nista vece precnikom tocka od 17' koje vec imas ,sto ce ti reci tire-calculator, naravno da su ljepse, ali toliko nizak profil gume na tu sirinu ce ti vrlo brzo dovesti do sjeba amortizera, sama tezina tockova ce produziti zaustavni put tako da ti je veca potrosnja kocionog materijala, ako su otvori veliki nisam vidjeo felge, smijesno ce ti izgledati zadnji diskovi koji standardni kao i na svim cetvorkama bez obzira na motor (osim ako nisi stavljao veca, a sumnjam da jesi).
Zakljucak koje got felge da stavis, a zelis da to lijepo izgleda moras ga spustiti sa gewindama ili nekako (gewinde najbolje rijesenje) ali ti to karambolke ne dozvoljavaju.
Ako ga ne spustis a stavis nizak profil gume nece liciti na fino auto.
vidis drug, nisi u pravu,, prvo felge su pune,, samo je vizuelni efekat drugaciji zbog kombinacije boja,, tako da se disk i ne vidi,, kocnice nek se trose halal im bilo,,
drugo za spustanje isto nisi u pravu, jer sad ima dosta mjesta za fino kuckanje,,
bez obtira na karambolke ima fore, trece meni bez spustanja je perfekcija, jer off road cesto zove
allroad, sto ljudi 100 cudi,, felge na slici i uzivo se ne mogu porediti,,
bolje od ovih moze za 2, 3 milje km-ova, a na ovim felgama su 2 nove gume