emsho21 je napisao(la):ma Italia je pojam za sva ova auta,moze GT-R biti brzi 100 puta,al Ferari je institucija za Nisana
erol_brcak je napisao(la):emsho21 je napisao(la):ma Italia je pojam za sva ova auta,moze GT-R biti brzi 100 puta,al Ferari je institucija za Nisana
jel video o ubrzanju auta il o imidzu istih, eh sto mrzim vake komentare.
izem ti taku instituciju kad ga visestruko jeftinija japanska kanta dere
Nije uopce posebno lagana.Preko 1430 kg,toliko je tezak Pors GT3 RS i samo je zerku laksa od Ferarija 458 a 150-200 plus konja je slabijaG2_1.6B je napisao(la):Evora je pomalo razocarala , i izgubila Lotusovu "posebnost". Sa svojih 350 konja , ona tezi 1300KG :icon_rolleyes: sto i nisu bas neke perfomanse .
G2_1.6B je napisao(la):Evora je pomalo razocarala , i izgubila Lotusovu "posebnost". Sa svojih 350 konja , ona tezi 1300KG :icon_rolleyes: sto i nisu bas neke perfomanse .
Ja nisam skonto da je u pitanju ovaj 2012 GTR,stvarno je citavu sekundu brzi od serije prije.edoze je napisao(la):sto se tice trke,mislio sam da ce ferrari brzi bit,al japanci ga zestoko programirali :lol:
GTI FAN je napisao(la):Nije uopce posebno lagana.Preko 1430 kg,toliko je tezak Pors GT3 RS i samo je zerku laksa od Ferarija 458 a 150-200 plus konja je slabijaG2_1.6B je napisao(la):Evora je pomalo razocarala , i izgubila Lotusovu "posebnost". Sa svojih 350 konja , ona tezi 1300KG :icon_rolleyes: sto i nisu bas neke perfomanse .
12,9 Pa dobro,Porsh je npr sekundu brzi ali je jednako tezak i 150 ks jaci.Ebga npr Audi S4 ide sa istih tih 350ks 14,4 -402m tako da nije bas da nisu neke performanse.G2_1.6B je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Nije uopce posebno lagana.Preko 1430 kg,toliko je tezak Pors GT3 RS i samo je zerku laksa od Ferarija 458 a 150-200 plus konja je slabijaG2_1.6B je napisao(la):Evora je pomalo razocarala , i izgubila Lotusovu "posebnost". Sa svojih 350 konja , ona tezi 1300KG :icon_rolleyes: sto i nisu bas neke perfomanse .
To i ja govorim druze za 1400kg-350KS to i nisu neke perfomanse. :icon_rolleyes: