10 naj ukletih mjesta naših krajeva

10 naj ukletih mjesta naših krajeva

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

EJ2

Član
niko od nas ne vjeruje dok ne dozivi nesto kao iz ovih prica

mnogi takve stvari prizivaju i sprdaju se s tim... al' ko dozivi taj ce dugo pamtiti

BHT Ovisnik
naučno i vjerski je dokazano da duhovi postoje,mogu da proizvode zvukove i sl. zato.....

Član
ima situacija i to dosta u svakom mjestu se moze naici na takve price i dogadjaje tako da to nista nije strana stvar

Član
I kod mene u susjednoj sobi ponekad se cuje neobjasnjiv vjetar iako prozori zatvoreni, ocuje se cudan miris, obavezno gostima i posjetiteljima suze oci, krv na nos, i cuju ponekad u glavi jako nisko sramezljivo vristanje i pistanje...:icon_eek:

susjedi ne plasite se, to mi tata prducka posliej graha :lol:

Član
:lol::lol::lol:...Tibore, tata ti je izgleda veoma zdrav, cim tako prducka posle graha...hehe...

btw...ja vjerujem u sve ovo, ma kako ono zvucalo ludo...imao sam neka cudna desavanja i s razlogom u to vjerujem...iako me svi ismijavaju kad to kazem...al svako ima svoje misljenje i ja to postujem!!!...Ja vjerujem u duhove i ostala "praznovjerja" a ko nece nemora!!!:icon_smile::icon_smile::icon_smile:

joj jadni ovi livnjaci (jel se ovako kaze?) te zemljotresi, te uklete kuce, te im adma unisti svo pivo..cc nije im lako :lol:

Death_beat je napisao(la):
joj jadni ovi livnjaci (jel se ovako kaze?) te zemljotresi, te uklete kuce, te im adma unisti svo pivo..cc nije im lako :lol:

ma sta cu moram pit pivo pij ga sad nestat ce ga poslje sta ces onda :123:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.