BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Nedavni sadržaj od draskoo

 1. D

  tandem pumpa

  preporuka za servis u BL ili okolina?
 2. D

  tandem pumpa

  malo je nafta procurila iz tandem pumpe, preporuka majstora za reparaciju (okvirno cijena) Banja Luka i okolina. u pitanju je passat b6, 1.9 tdi, 77 kw.
 3. D

  papucica kvacila

  majstor sumnja da se nesto desilo sa korpom, kaze mozda neko pero na korpi puklo ili se iskrivilo. jedino rijesenje skidanje mjenjaca, mada to mi se nikako ne radi. ako bi mjenjao set kvacila to bi radio bez zamjene zamajca, on je uredu, nista ne lupka ne mjenja zvukove, mada kvacil ekstra radi...
 4. D

  papucica kvacila

  ozraceno, ulje je pustano i iz kocnica i iz kvacila. otvoren nipl da u bocicu za ulje dolijevano novo, posle ozraceno. oko 1.2 litre ulja potroseno.
 5. D

  papucica kvacila

  ulje zamjenio ostali isti simptomi :(
 6. D

  papucica kvacila

  kako nisam vozio auto par dana , 3-4 dana tokom ovih praznika, posle prve voznje desi se da papucica promjeni tvrdocu, nekako malo otvrdne pri jednom pritisku, sledeci pritisak opet sve uredu. kvacilo normalno odvaja, inace se ponasa kao kod novog auta, mekana papucica, ne mjenja nikakav zvuk...
 7. D

  pozdrav

  pozdrav svima, nadam se lijepom druzenju :):):)