Brcko Speed Show No2 !

Brcko Speed Show No2 !

neka ,nema veze, nek kod nas bude drugacije, mozda je losije, mozda se manje ljudi svidi, al bar da je nesto novo, svjeze, sto se ne vidja :)
semafor sa redlight-om je tu, pa ako neko i ima manje konkurentno auto, uvijek moze da ponisti taj hendikep odlicnom reakcijom :)
nego samo...
PUN I NE PUSTAJ :D
 
i jos nesto da dodam, za sve koji ne znaju ili nisu sigurni za put prema pisti, organizovali smo momke na skuterima da dodju po vas ili cekaju na ulazima sa glavnih cesta.

svakako, moj broj je 061 962 069 ,na raspoolaganju sam, pa zovite ako dje zapne ili ne stignete na vrijeme za prijavu ,pa mi javite telefonski da vas pribiljezim
 
Član
Jos malo i polijecemo ! Kisa se ispadala danas bas kako treba, nadamo se da nam nece pokvariti vikend. Prognoze nam idu u korist. Ne znam da li je do sada igdje u Bosni odrzan i jedan rejs a da je publika imala tribine ? Evo bit ce kod nas neka improvizacija, i to smo nekako sredili ! :D

Sponzori su obezbijedili par finih nagrada tako da se vrijedi boriti. Sta fali otici kuci sa kompletnim izduvom ili autom presvucenim u foliju po izboru ? Ima jos toga...necemo sve otkriti. :p

SRCS obezbijedio mjernu opremu, valja paziti na redlight. Cak i autsajderi imaju sanse da prodju dalje ukoliko suparnik pogrijesi, da ne bude kao prosli puta, niko nece da se prijavi jer nema konkurentan automobil. Svi su dobrodosli ! Nema pustanja gasa i kalkulisanja sa vremenom, SAMO PUN GAS ! ;)

Vidimo se u nedelju !
 
Bravo lega Sivac, kako si to lijepo srocio, ljubim te u oko :)

eto narode, cojek je sve reko, nadamo se samo lijepom vremenu ,jer je ovaj put jaaaako puno truda ulozeno i nikako ne bi valjda da se vrijeme posere po nama i svom ovom trudu. Dobrdosli svi, iz svih krajeve, maksimalno cemo se potrudit da ne bude gresaka i da svima ugodimo da to bude jedno lijepo druzenje za kraj sezone.
 
jos jedna stvar koju hocu da naglasim da se niko iz organizacije nece takmiciti u disciplini style, da ne bude one price, znate vec koje. Takmcit cemo se u rejsu i db-u, ali to su takmicenja gdje senzor odlucuje, pa nema mjesta prici o namjestanju ;)
 
Član
Staza duga 350m ! Ko hoce 402m mora preletiti preko kanala dubokog 3m da bi se "zaustavio"... :D
 
Član
VRLO VAZNA STVAR !

NEMA TOLERANCIJE :

-divljanje sa autima po pisti, (tokom ulaska na pistu, povratka sa odvozene utrke i slicno...)

-paljenje guma na svoju ruku, (
prethodno traziti odobrenje organizatora)

-okretanje,

-bilo kakav fizicki sukob izmedju takmicara/gledalaca,

-verbalni sukob izmedju takmicara/gledalaca (
ukoliko se situacija ne izgladi, napustaju pistu)

-alkohol u granicama, ukoliko procijenimo za nekoga da je previse popio i time ostavlja los utisak na cjelokupnu manifestaciju uzimamo za pravo da ga odstranimo sa piste,



ZA SVE NAVEDENE PREKRSAJE, DA LI TO BIO TAKMICAR ILI GLEDALAC, BIT CE ODSTRANJEN SA PISTE BEZ UPOZORENJA !


Ko bude imao potrebu da zagrije gume prije starta utrke, uradit ce to na startu, a ne na nekom drugom dijelu staze !

Molimo sve da postuju redare, obezbjedjenje, organizatore i pomocnike organizacije da ne bi doslo do nepotrebnih nesuglasica !

Ukoliko imate primjedbu, obratit cete se iskljucivo nekome od organizatora, nema potrebe da ganjate pomocnike i redare !

Molimo i za strpljenje ukoliko bude guzve na ulazu na pistu, guzva oko hrane, pica...samo polako i bez nervoze ! ;)

Nadamo se da cete nas ispostovati postivanjem pravila i da ce sve proci fer i korektno.


Lijep pozdrav, nadam se da se vidimo u nedelju ! :)
 
Top