Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Brcko Speed Show No2 !

smajke

Član
Predobro organizovan race, ioako nisam ucestvovao, kao gledaoc mogu reci da je sve ok bilo...
Mnogi bi se trebali ugledati na vas jer je bilo ekstra bez ikakvih vecih incidenata ( Onog sa bijelim BMW sto je presjekao kabl ne racunam to je Idiot svoje klase ).....
 
Hvala ljudi! Realno, bilo je propusta, sljedece godine moramo se najvise fokusirat na ogradu i sto vise redara, tacnije sekuritija, al onih pravih grmalja kad kazu nesto, da narod poslusa bez puno zanovijetanja.

Ostalo, sto se mene tice, je proslo sasvim ok. Voznja ona dva bajkera je bila neplanirana i kolega ih je jedan najavio, bez da je ostale pito, tako da ja i to smatram propustom koji se vise NIKAD nece dogodit, to vam obecavam. Sreca pa je proslo onako kako jeste, moj scenario u glavi koji se ladno mogao odigrat je jako los. Simpatiziram bajkere, obozavam choppere, al ono vise nikad necu dopustit.

Nadam se da su svi zadovoljni, mi smo dosta naucili iz ovog eventa, tu je bio i Sead Agic, kojem se puno zahvaljujem ovom prilikom i na opremi i ispomoci i savjetima.