Astra je napisao(la):po stoti put,zabranjeno je na prednjim staklima,ne moze se uradit atest
gongo je napisao(la):e ja imam jedno pitanjce:
kod mene na svim staklima osim na sajbi (a i na njoj je pisalo samo sam je mjenjao) pise TINTED..
jel to znaci kao tonirano ili zatamljeno staklo??? sad kad sam zamjenio prednju sajbu primjeti se da ima razlike.stakla su samo trunkicu tamnija.. e sad sta vi mislite bili to pilo vode kad bih zatamnio dodatno?
Da naravno, ja sam sigurno kreten prema njima kao zensko sto me uvijek zaustave radi stakala bas i pisu kaznu...od svih kazni vise od pola ih je za stakla, a da ne govorim koliko jos puta sam se za njih uspjela nekako izvuci.Bas kada jesi kreten te ne zapisu jer se i oni boje raznih bas mafiasa sa takvim staklima, pa posto njima ne mogu nista nadju mene i meni slicne da na nama zaradjuju pare...Ta prica je glupa o toj nekoj finoci da to kao prolazi, budi kakav jesi, pa oni ce opet uraditi sta je njima volja.I bez obzira na sve kazne rekla sam da ih nikad necu skinuti, natjerati me ne mogu nikako, pa su na kraju i popustili sa tim pisanjem kazniAstra je napisao(la):sta se svi toga boje,policija to uopste ne gleda... jedino ako si kreten prema njima kad te zaustave,naravno da ce ti nabacit nesto da ti naplati kaznu.. A licno i ja bi vam napisao kaznu kad neko zatamni 100% ko da ste kakvi mafiasi,clanovi vlade,nikoji ***** ne vide pa onda izazovu sudar
Astra je napisao(la):djavolice ,ti sigurno nisi iz BiH hrvatska zar ne? kako to da je mene dosad zaustavilo patrola i patrol,aspecijalci ,marice,radi rutinske kontrole i niko mi nikad nije nista rekao? i na kraju najvaznije pitanje,jel imas ono djidji-midji zatamnjenje ili lumar?
joj kako si ih provalio? :lol:Lexillium je napisao(la):Eh...vi bi da budete mangupi i mangupke pa kontate da mozete u po bijela dana da radite ''one stvari'' u autu sa zatamnjenim staklima,a da vas niko ne vidi...E ne moze...jok,jok :lol::lol:
Fino u šumarak i bez zatamnjenih stakala...hop-cup