Pa cek' ovo je kupe na slici,a 500E nema kao kupe.badboy je napisao(la):w124 e500 ima u Sanskom Mostu al mislim da nije na prodaju
http://fc01.deviantart.com/fs45/f/2009/139/0/8/Mercedes_Benz_W124_Coupe_by_sergoc58.jpg
ovakav
Ee takav,ja sam vidio na slici al' reko da vidim jel' pravi EVO ili je neki dizlo u njemu Moze li se ko raspitati jel' na prodaju i koja je cijena??ervin_86 je napisao(la):
Ovakav isti Merc je u Gornjem Vakufu. Tacno je da ima i ovo auto u BiH, covjek ga non stop pazi, upali povremeno, provoza. Pokriven je ceradom, stoji ispred kuce a vlasnik voza Jugu za svakodnevne potrebe. Ocuvan je tip top a da li je na prodaju to ne znam.
duniz je napisao(la):kao sto je moj kolega Ervin rekao, postoji ovaj mercedes u Gornjem Vakufu, vidjam ga svaki dan ispred kuce parkiran, rijetko da se moze vidjet na cesti, covjek auto pazi. Imam prijatelja koji je umaim isto da se raspita kod vlasnika jel Evo 1, jeste, cak mu je dao da sjedne u auto i upali ga :-DDDD
da spomenem golfa od komsije, rijec je o Golf 2 g60, mat zelena boja, auto je namjenjeno za trke, komsija kaze da je vozen u Njemackoj na stazi nekoj, on ga je uvezo 1998 godine, zadnje tri godine ga nevoza jer mu je elektronika crkla, a nema para da to popravi, a auto nece da proda, zao mu ga, a auto je vani, nema garaze, propada